Strach
Anotace: ze složky: emoce...
Ve dne se krčí,
v noci se bojí,
svírá se v křeči,
strach ve svém kroji.
Bílé se štítí,
v černé se schová,
schová se v síti,
zase...a znova.
Jen sedí a mlčí,
strach, co se krčí,
strach,
je duše ztráta...
avšak realita.
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Meiv, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)