Tesám a maluji
Tesám jak sochař
sousoší kamenná,
ta slova časem neměnná
jež ulpívají na dívčích rtech
a za noci kradu je svými.
Maluji jak malíř
na plátna žlutá,
slova veselá i smutná
jež láska píše na dívčí ňadra,
pak potají sbírám je do dlaní svých.
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)