je tolik otázek na které nejspíš nenajdeme jednoduché odpovědi...
krásně popsaná momentální diagnóza srdce
26.01.2008 04:57:00 | akneliam
ST za dobrou myšlenku, jistou hloubku a city. Těžko řéct, co si myslím, ale něco bych napsala, a to, že kdysi mi bylo rečeno, že druhou šanci zaslouží každý, ale jakmile to udělá znovu, tak je nenapravitelný. Pokud to udělá potřebtí, je to už v tem člověku a nedá se vůbec věřit ...
26.01.2008 00:53:00 | NikitaNikaT.