A teď si představ, že v tom orloji maká div se nepřetrhne a pak zase přijde nějaký moula a ještě ho natáhne... :)
27.01.2008 22:52:00 | Demedalex
ve třetí sloce máš üzříti místo uržíti, tak si to oprav, jinak hezky jsi to čučela na orloj... :)
26.01.2008 15:55:00 | Santinan Black