Ples neples
Na plese, škvírou ve dveřích,
pozoruji zhrzenou princeznu večera,
v krásných šatech.
Sedí sama na chodbě,
ledový radiátor není právě příjemný.
Tečou jí slzy
a ničí tak dokonalý make up.
Co se jí stalo?
Zůstává otázkou.
Mám chuť vstát
a jít ji jen tak obejmout.
Snad znak lidskosti.
Pak k ní přijde mladý suveréně vyhlížející muž.
Její tvář se promění.
Objeví se úsměv.
Nedbale si hraje s pramínky vlasů,
snad aby ho zaujala.
Jak dopadne dnešní noc?
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., její alter ego, Danah, kryndy, Ishtar, jesterka, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)