Anotace: Ten rozhovor má pro mně obrovskou cenu, ale moc úspěšně zvěčnit se ho nepodařilo
Oblíbenost není o tom jestli kouříš, hulíš,... atd. Je to tom jaká jsi a jednou se projeví, že má navrh ten, který věří v sebe a ne v to, co z něj udělalo fetku. Drž se :-)
26.01.2008 14:41:00 | Erion Fate
Indiáni hulili a žili dlouho, pokud je nezničila civilizace bílého muže.
26.01.2008 13:34:00 | Psavec
Jo, tak to jsou taky moje závislosti! :-)
26.01.2008 12:50:00 | Chancer
Já taky ne! Já se nemusím řídit podle ostatních. Až bude móda skákat z mostu, tak taky neskočím...
Jednak jsou cigarety zabijáci a jednak to nemůžu ani vidět, natož to vdechovat...hnus!!!
26.01.2008 12:34:00 | Chancer
Mám kamarádku, je jí 19, v životě taky cígo v puse neměla, je na to pyšná a když to řekne, většina lidí reaguje "Kecy! To si děláš pr***...nevěřim!" s takovým malým plamínkem v očích. Ale to nic, to mě jen tak napadlo...a vlastně taky to, že moc takových lidí neznám...takže vám smekám oběma:-)
26.01.2008 12:13:00 | Veru