...vždycky bude tvou součástí
chyběl jsi tady, jsem ráda, že jsi zpátky
a děkuji za komentář :o)
01.02.2008 08:04:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Odpověď přijde,
ale..až nečekaně..
dovol mi chvíli
zahřát tvé chladné dlaně..
Čas zpátky vrátíš
možná v rozměrech jiných..
teď..prosím úsměv
(sluší ti..a moc chybí)
:o)
29.01.2008 13:51:00 | Cecilka