Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
Jaká vlastně jsi . . .? . . .
Jednou neposkvrněná početím
Jednou kající se . . .
Zvláštní . . .
jsou proměny Tvého života
Vznešenost
jíž povinována jsi sobě
občas vytrácí se v nenávratnu
Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
Podobnost stvoření
V Chaos zaseto Boží sémě
a všeoživující Erós
zůstaven pro počátky všeho
. . . zrozena byla Láska
Tobě do vínku byla dána
. . . Ž E N O . . .
Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
když zaplavuješ svět svými obrazy
bezostyšně obnažených intimností
vysmíváš Érota i Psyché . . .
Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
Opačný odraz v zrcadle
před nímž stojíš
a letmým pohledem
maně hledáš sebe samu . . .
Vznešenost
vytváření obyčejných všedností
Chrám Vznešenosti Domova
Slavnost Bytí
Zrození
Obětní oltář radostí
Zániků
Obětní oltář bolestných smutků
. . . Zklamání . . .
Po všech postelích
máš rozestlány
životy v proměnách okamžiků
závratné orgasmy . . .
. . . bezesných nocí . . .
Unesena
Znesvěcena
Ubita
Znásilněna
Prodána
Zabita
Po věky neseš svůj bolestný kříž
. . . nevzpomenuta . . .
Slaví se pouze utrpení Krista
Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
Po šňůrách barevná vlajkosláva
. . . ke slunci vystřena . . .
těch drobných obyčejných přání
těch drobných obyčejných radostí
. . . a úsměvů života . . .
který vyrostl ze Tvé krve
. . . a Tvého těla . . . ! . . .
Po šňůrách barevná vlajkosláva
. . . ke slunci vystřena . . .
Na každém kousku prádla
jedno prosté přání . . .
Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
když žádoucí milování
objímáš temné prázdno noci . . .
Ale když oddáváš se rozbouřené vášni
v milostném zápasu o naplnění . . .
. . . a o činu . . .
Bolestný výkřik vytryskne do milosrdné tmy
Jaká vlastně jsi . . . ? . . .
Přečteno 398x
Tipy 21
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Erion Fate, spare, Levandule, Psavec, Pišák, MalaIzis, kavec, Romana Šamanka Ladyloba, Lota, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)