pohřební song
Další milovaná osoba se ukládá ke spánku,
můj milý skřivánku
utiš můj žal...
Tvá duše uhasla a už se nerozsvítí,
na rakev ti pokládáme něžné (luční) kvítí,
to, které's měla tolik ráda..
Však neboj, v našich srdcích budeš dál
i kdyby vítr vál
a vzpomínky odvál
do ztracena...
Má mysl je zmatená,
slzy stékají do temna....
utiš můj žal
můj milý skřivánku...
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassandra, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)