Společnost...
Anotace: dílo, napsané z nudy...
Dvě osoby v temné noci,
Ohromná je jejich záře,
Jsou schované pod kapucí,
Jež halí jim tváře.
Potok slz, a kupa smíchu,
Kráčejí spolu nocí dál,
Neskrývají v sobě pýchu,
Kdo by se jich proto bál.
Pod pláštěm se skrývá tělo,
Pod kapucí krásné oči,
Tělo, co kdysi život mělo,
Oči, co hráli si s mocí,
Odsouzeny věčně bloudit,
Dělají sobě společnost,
S neschopností druhé soudit,
Opustili všechnu ctnost.
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Ariella13
Komentáře (1)
Komentujících (1)