Závan chtění
Anotace: ... a Angelika markýza andělů
Závan chtění,
vůně lesa,
hlasité čtení,
markýza de Pompadeur,
a pak Kavka
a pak snění.
Závan chtění,
vůně masa,
zprávy čtení,
Markíza de Nova,
Blesk
a pak snění o chtění.
Nebo chtění o snění?
Komentáře (0)