Anotace: .....
Na prosektuře taky budou promítat,
ale to už tě hodiny ... tvé nejposlednější ženy, ...
... ... už nebudou srát ...
29.01.2008 16:48:00 | HarryHH
Většinou komentáře nepíšu, ale tady si nemůžu pomoct... prostě... chválím... co jsem zatím četla na literu, jsou tvé básně jiné... přirozené, nevyumělkované, nepřekášlené, nejsou nesmyslné, neomílají pořád dokola, jak tamten miluje toho a tamta vyznává lásku tamtomu... Jsou reálné a mají švih...
28.01.2008 17:27:00 | Elena Suchomel