Realita
Slunečnici stéká žlutý pláč
vítr počítá lístky
má nebo nemá rád
stihne to,než se probudí..
..do krajiny přelomeného světla
tam déšť z polibků barví duhu
v otazníku prosátých myšlenek
gumuje argumenty odpovědí..
..časové zbytky masky smíchu
strhává kousek po kousku
odkládá je do popelnice všednosti
realita konzumního prostředí..
..smutné květy ve váze
volají zpátky utržený život
bez vůně,daleko od lidí
nikdo..nic..nevidí..
Přečteno 483x
Tipy 29
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Cassandra, WAYWARD, Danah, labuť, Jiparo, prostě Zuzana, Bean, Herjann Skald Vargstjern, jedam, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)