Anotace: Blázen, kdo řeší problémy smrtí, kdo bojuje za své osamocené hnutí.
Jsem chirurgem vlastní duše.
Naučeným řezem dávám ji vale
skalpelem ve vaně.
Chvilka bolesti smíchaná s rudou radostí.
U nohou sedí anděl smrti
v smutném chichotu se šklebí:
"Vítám tě hloupá duše."
Štítivě bere to prázdné nic do dlaně
a navléká na šňůrku
stejně úspěšných chirurgů
28.01.2008 12:56:00 | WhiteSkull