Anotace: Asi ta nejdůležitější bitva
Srovnávání jen ubližuje... Každý má své štěstí jiné... Tvá cesta je jiná než cesta ostatních, nemusíš si vybojovat stejné štěstí, ale to pro tebe nejlepší ;)
Já vím, neska jsem strašný mudrlant...:D
01.02.2008 15:40:00 | Walentine
Tak holka, ta je nádherná. Za okny prší a mě prší oči.
Držím ti palce, ať tu bitvu vyhraješ, protože z těhlech bitev se skladá život.
30.01.2008 23:59:00 | Dračičák
Hm nudná kravina nic víc to není báseň
29.01.2008 16:51:00 | Arcangelo
život je boj, ale velitelé, kteří velí každému z jednotlivých vojsek nemají vždy čistou hlavu na to, abychom jim všem věřili... ;)
29.01.2008 16:09:00 | Ceraa
Tak hodně zdaru! ;-) A do žádné bitvy se nežeň bez rozmýšlení. Vztek je pro rváče, válečníci bojují s chladnou hlavou...
28.01.2008 18:43:00 | Chancer