kamarádce:-)
Anotace: Tak tato básnička je pro mou skvělou kamarádku Alenku na konec devítky, tak pšššt.:-D
ty za mnou jsi stála,
když já už nemohla,
ty semnou ses smála,
moc jsi mi pomohla.
Na oplátku nic,
jsi po mě nežádala,
a jednou ani víc,
ses se mnou nehádala.
Jsi kamarádka opravdová,
co přeje si snad každy,
a nezapomen´ na má slova,
v mém srdci jsi už na vždy.
Přečteno 1068x
Tipy 1
Poslední tipující: ivushe
Komentáře (0)