Nejistota
Anotace: za složky emoce...
Pro Ceilu a Yreinu
Proč existuje
nejistota,
co dává lidem naději?
Duši otevírá vrata,
však zahrne ji
závějí.
Lež s pravdou se spojit
zdráhá,
sama neví, jak se chovat,
sama nad sebou též váhá,
má se smát, či pouze
schovat?
Ať se strachem,
či radostí,
vybírá tisíce
možností...
Komentáře (0)