Anotace: pokus o citát, který jsem vymyslela pri jedny prezentaci...
hezký,fakt se mi to moc líbí...jsi docela šikovná na ty citátlky,ty jo...
12.03.2008 22:25:00 | CHoKoLaTeKiss
souhlasím...pravdivé...dost originální...citáty ti jdou
11.03.2008 18:21:00 | come-past
Ale vytvori. Jen je pak unavena, bije-li za dve. ...haiku?
06.03.2008 22:09:00 | Endymion
dost originální... ale je to tak
28.01.2008 19:50:00 | Epsonit
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?