Padala hvězda
Anotace: Nebojte se plnit si své sny...
Padala hvězda,
hořela krásou,
odleskem matných nadějí,
padala hvězda,
teď oči jí pláčou.
Prosím vás,někdo chyťte ji!
A vánek,
který kolem vlál
a hlídal něžný spánek
mi polehoučku pošeptal:
Neboj se o ni,šťastná byla,
o této chvíli vždycky snila
-zbavit se vesmírné tíže
a zemi být o trošku blíže.
Plakla štěstím
a zhasla v něm,
svobodná,se sněním,
s úsměvem.
Lidé jsou vlastně jako hvězdy,
když zaplanou pro sen,
jen často se bojí,že netrvá navždy
a jednou dopadnou na zem.
Já ale vždycky skočím rád.
Co získá,kdo se bojí?
A kdybych klopýt,mohu vstát,
ten pocit za to stojí...
Neplačte pro hvězdy,
jež k zemi letí,
třeba si právě plní sen,
a jednou provždy
uchopte štěstí
a noci beze snů proměňte v den.
Přečteno 550x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Ishtar, come-past, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)