Oči
Anotace: Tak nějak by to asi mělo být...
To, co tryská z mého srdce
by měla být láska
Mělo by to být to nádherné šílenství
Kdy najednou všechno má význam
Všechno dává smysl
a věci nevídané se nastavují lidským očím
To co vyvěrá z mého srdce
by měla být radost
Na mé tváři by měl zářit úsměv
Nohy by měly být lehké
a světlo byste měli vidět v mých očích
To co plyne z mého srdce
by měl být pokoj
Klid, který je víc než může člověk pochopit
bezedná hlubina čisté a pokojné duše
by se měla zračit v mých očích
To co plní moje srdce
by měla být tichost
Když mluvíš ty, když Ty jsi tu
Náruč, která obejme a pevně sevře
a v těch chvílích bych měla mít sklopené oči
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Noc17, Liv, jedam, xhil, Psavec, Fade_to_black, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)