o zvoncích
Je spousty začátků a spousty konců,
je spoustu vzpomínek a spousty zvonců.
Však každý konec má jiný zvonec.
A ne každý začátek má trpký konec.
Veselé zvonce ty značí konce,
kde něco začíná.
No a ty smutné co znějí unyle,
ty značí zármutek, bolest, jsou strnulé.
A pak jsou zvonce co znějí tence,
jenom tak potichu, jenom tak lehce.
Ty znějí tomu kdo na konec nepřišel
a cestu mu ukrátil kat v konopné oprátce.
Ty znít prý nesmějí, však na to nedbají.
Je spousty začátku, je spousty konců,
tisíce příběhů, tisíce zvonců.
Jako ten náš co zní si potichu,
nad jedním osudem v životním příběhu.
Když příběh začíná tak ještě neznějí.
Až na jeho konci zlehka se zachvějí.
Přečteno 355x
Tipy 19
Poslední tipující: Churry, Dračičák, Ria, Lylča, estrellita, prostě já, Veríssek, Lenni, Romana Šamanka Ladyloba, Memento, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)