ON to wí!!!
Anotace: Příběh jedné "super"lásky!:'o(
Proč zeptal se a zkazil,
co ještě dobré bylo.
Bez té jedné otázky
by se vše podařilo.
Jednou jedinou otázkou
prořekl celý krach,
že on a tedy beze mně,
nechce o samotě spát...
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)