kde jsi lásko ??
Anotace: raději nečíst....
slunce zas za obzor se sklání
a smutné půjdou oči spát
aby zas zítra,znovu po klekání
nechali si o lásce zdát
přivřu oči,slyším slůvka tichá
líbezná melodie kolem zní
to naděje do dlaní dýchá
a láska tiše kráčí s ní
přišla jsi,lásko milovaná
já zase cítím dotyk tvůj
tisíkrát chtěná,proklínaná
a ze rtů splývá nechodˇ stůj...
Komentáře (2)
Komentujících (2)