Zázračný klíček
Anotace: spása to vzácná......
I když pravdu znám
Soužím se dál
Modlím se ke hvězdám
Poctu géniům vzdám
Z nebe modré rozhodně přinesu
Vezmu to jako sklenku z podnosu
Rozdrtí se v ruce
Sklo se rozlétne prudce
Lež v tlusté slupce
Osamocený telefon v odlehlé budce
Telefon pro lepší zítřek
Služba to krásná
Zázračný klíček!
Záchrana spásná...
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, jedam, Traci, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)