Tak...
Anotace: jojo... co psát? komentujte :)
Tak jsem ji dnes viděla
tu
krásnou tu
nejlepší tu
úžasnou
a tu
všemi oblíbenou
a nelíbila se mi...
Šla jen tak městem
vedle té druhé
té další
z oblíbených
a nelíbily se mi...
Tak jsem je viděla
A co má být?
Musím být taková
abych mezi vámi
tu mohla žít?
A nelíbit se mi...
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Someday, snítek, jesterka, C.alwen, Erion Fate
Komentáře (3)
Komentujících (3)