Hledáme...,škubem nedočkavě
obojky psího osudu
zatímco on nám bere hravě
..a tiše hvízdá etudu.
Všechny básničky máš pěkné.
Na mojí vlně.
14.04.2008 08:14:00 | Marfuša
Snaží se..aby nás učil, stále posiloval..
a nic nám nedaruje jen tak..za půl darma..
nejednu zkoušku už museli jsme opakovat..
s tímhle "dárečkem"..žádná ulejvárna..
:o)
29.01.2008 07:55:00 | Cecilka