lilie na hrobě
Kaluže krve, otevřené rány,
z nebe slétají se vrány;
živý se tělem, škrábou drápy,
na té zemi trpím omotaný dráty,
vrány dál hodují, další kus kůže zobákem trhají,
trpím však potichu, trpím já potají,
ústa mám sešité a oči slepé,
vrány už odlétly, na mém hrobě lilie kvete.
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)