Mentální vada
Už padá listí podzim je tady,
lidé se bojí mé mentální vady.
Pajdám si ulicí s úsměvem mongola,
maličká očíčka, hlavička do hola.
Omámen prášky, všemu se chechtám,
pastelky mám a občas se lechtám.
Přesto jsem šťastný všechny mám rád
tak proč mi chcete mou svobodu brát?
Přečteno 496x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)