Leží to v prachu..
Anotace: ta není moc veselá... ostatně jako já..
.
Dívám se na střechy světa,
kde stávali jsme spolu,
tam, kde stačí jedna věta,
jen krok, skočit dolů..
Jenom krůček malý,
a pak chvilka strachu,
to, co jsme si dali,
leží tu teď v prachu..
Leží to v prachu cesty
a čas nám po tom šlape!
A co ještě zbylo
z naší skromné lásky,
ve strach se obrátilo
-lká bolestnými hlásky..
Dívám se na střechy světa
a hledám zapomnění,
už stačí jen jedna věta,
a co bylo, rázem není..
Leží to v prachu cesty,
a jen jeden z nás to chápe..
.
Komentáře (0)