Teď
z rohu do rohu
loutka osudu
mátožně vláčí
nohu o nohu
mohu? nemohu?
v očích se zračí
provaz? rohypnol?
zabít tupý bol
kodynal stačí
taky alkohol
troska ubohá
z kouta do kouta
sere na Boha
jde tu o pouta
řetěz depresí
nelze odpoutat
což takhle roztít jej
žiletkou???
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenni, fuu, jaňa
Komentáře (1)
Komentujících (1)