Anotace: Lukáši Rymešovi...jehož texty se v poslední době staly mými jedinými souputníky..Je "jednoduchá" (báseň)..napsaná v totálním psych. vyčerpání (nebylo síly na "básnění"..). Je ze dna..bezútěšnosti. Myslíš, Lukáši, že máme ještě..naději?
tak to je fofr, pokud někomu připadají moje básně jako vodopád, pak toto je Niagara :)
je to nabitý tolika věcma že to budu pitvat ještě hodně dlouho, a čiší z toho ... pohrdání vším?
zmatenost?
život v tomto světě?
pořád dokola
neustále se opakovat & nic tím neříct
- to se někdy stává, člověk vlastně říká pořád to stejné dokola, má li potřebu...
ale myslím že je lepší to říkat třeba sto tisíckrát
a jednou být někým pochopen
než to říct jen jednou nebo vůbec
...pro to jsme asi všichni tady...
23.08.2008 21:07:00 | blue
no dlouhym dechem jsi popsala krasu zivota... rikam krasu , protoze v rozporech, v paradoxnosti se teprve nachazi ten hledany rozmer zivota. Skoda ze basnici vymeknou pred jeho nalezenim...protoze tim by pak ztratili tuhle soucasnou tvorivou silu, na kterou vsichni tleskaji sve "bravo!""
31.01.2008 10:45:00 | dead-head
Ta báseň je krásná. Myslím, že je dobře, že už ti nezbyla síla na básnění. Jednoduchost je pokročilá lekce a to myslím platí pro všechno v našem životě. Já ale asi nejsem ten pravý, kdo by mohl radit jak žít. A už vůbec se mě neptej jestli máme naději. Odpovědi jsou snad v mých básních, co se týče mého života, v posledních dnech jsem na tom psychicky dost špatně.
Tato báseň mě opravdu potěšila. Připadám si velmi opuštěný, tak jsem rád, že jsem s někým propojen alespoň skrz své básně.
30.01.2008 11:20:00 | Lukáš Rymeš
ty jo je to fakticky sveli...salaj z toho pocity je videt zes to psala v citovym rozpolozeni....skada ale ze je to smutny...ale i pres to krasny...moc...
29.01.2008 19:43:00 | Yukki
tak to je nejvic...fakt vybornaa basen...a ta cast s patrikem me dostala..je to husty..hustyy...no total andreo...
29.01.2008 18:43:00 | veronika