po/ne moc
Šlapu si po svých vlastních nohou
a tělo mé mě zrazuje.
Myšlenky co se stane zmohou,
síla od břehu odpluje.
Dýchám si do svých úst a čekám,
studené ruce nehladí.
Strachem očima těkám,
snad si to tělo poradí.
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., NikitaNikaT., Walentine
Komentáře (3)
Komentujících (3)