Ztráta
Už zbylo jen
zkamenělé srdce
s vyrytými monogramy
dávno zašlých lásek
otazníky
s prošlým datem vysvětlení
vyčerpané dotyky
zbytečně trapné nahoty
mého snažení
Má to být snad všechno?
Budoucnost
plně materialistické hodnoty
s krutým způsobem vlastnění
fata morgána
neexistujícího citu
vzpomínání
Proč ta cesta
kterou jsme společně hledali
rozbíhá se náhle
zcela opačným směrem
Sejdeme se ještě
dřív než dojdu na okraj
prázdného slova lhostejnost?
A chci to ještě vůbec?
Není to jen další prázdná idea
hra pro jednoho hráče
celibát nesmyslně daného pravidla
hrst marných slov ukrytých
do posledního výkřiku
Nemá snad láska hřát
rozhořelým úsměvem
procítěné vzájemnosti
.......je mi zima
Přečteno 360x
Tipy 20
Poslední tipující: pavlis, maena, stmivani.na.lepsi.casy, Beepat, rolon, dva, Bean, Bíša, Walentine, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)