Tancuji a nevím proč ..

Tancuji a nevím proč ..

Tancuji a nevím proč
svět je pro mne bláznivý kolotoč.
Zpívám si a radost má
vychází,když slunko zapadá.

Skrývám svůj pláč
pod vrstvou líčidla.
Nejsem žádný krutý rváč,
láska,ta mě zničila.

Pověz mi hvězdičko,
napověz,
aspoň maličko.
Kde,najdu to co hledám roky,
kam mám nasměrovat svoje kroky..
Autor zajicek.vjamce, 29.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí