Mám vás vlastně rád ...
Anotace: ... .... lidičkové ...
.
Zhnusen sám sebou,
vás konečně začínám
... mít trochu rád ...
Není to ale proto
... že jsem lidumil ...
To si jen začínám uvědomovat
... jak jste nedokonalí ....
... ... .... tak jako já ... ...
*
---------------------------
Comment někomu z Vás
*
Přečteno 348x
Tipy 21
Poslední tipující: jenommarie, WAYWARD, Lukáš Rymeš, Who cares a lot, Michal Kvido, cevert, pavlis, callowsick, dva, problémová, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)