Pohár vína od smrti
V poháru vína prý vidět je pravda,
pij, ať jsi spodina, muž, nebo žena,
v poháru místo vína nalitá krev,
na světě převládá bolest a řev.
Z poháru krve piju z plna hrdla,
toto víno z lásky sama smrt na zem vrhla.
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: dream in emptiness, Psavec, Ishtar, Yukki
Komentáře (3)
Komentujících (3)