Janovi k jmeninám
Anotace: Dnes na mne mrká kalendář, že svátek máš... tak se neubráním veršování a všem Honzíkům krátké přání :o) (přednostně prosím pro mého 8letého synovce)
Svatojánská noc
prý zvláštní sílu má,
nejenom bylinky a kvítí
kouzlem požehná.
Já bych ti teď chtěla
k svátku přát,
ať každý den v roce
ti umí dát
kouzlo, které tajemně
pohladí
a stejně jak v pohádkách
k zámku navádí...
Komentáře (0)