Mládí

Mládí

Anotace: Užívejte si mládí

Užívej si mládí dokud ti to život dopřeje,
musíš si uvědomit,že ani slunce stále nehřeje.
Nemusíš ani procestovat celý svět,
aby tvé mládí bylo jako květ.

Neřiď se podle přátel ale zůstaň sama sebou,
uvidíš,že oni budou stále s tebou.
Vyhni se zradě,podlosti a nenávisti
a nedej na zbytečné starosti.
Autor Bejby, 24.06.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel