Mrtvé květy
Anotace: Příjemné čtení....
Zabila jsem rudé tulipány,
do ohně okvětní lístky dala,
rozřezala staré rány
a modlitbu svou zašeptala.
Zabila jsem bílé kopretiny,
zapálila věnec nevěstin,
odsoudila dětské viny
a zapřela svůj stín.
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: somewhere, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)