Smrt laně
Anotace: Prosím komentujte
Z bublavého potůčku
pije půvabná laň.
Prosím, zapomeň naň.
Štěstí, touha.
To láska pouhá.
Bušení srdce,
zpocené ruce.
Smích, tanec,
svit měsíce v úplňku.
Statisíce polibků.
Brzy ráno krutá zrada,
opona divadla padá.
Pláč, křik, tiché vzlyky.
Urážky, pohrdání, krutá tvář.
Prásknutí dveří,
nešťastné slzy.
Z potůčku vyschlé koryto,
smrt půvabné laně.
Puklo srdce panně.
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette
Komentáře (1)
Komentujících (1)