Seniorka
Anotace: Zpestření života pomocí internetu....
Seniorka
Jsem tady...sedím u PC a hladím klávesnici.
Kus světa objímám deseti prsty.
Co nick, to příběh...
Nicků mám bezpočet -
ale paměť mě zrazuje.
Už nevím, co včera jsem psala -
a s kým že jsem si to vlastně povídala?
A hlavně o čem?
Co jsem si to zase vymyslela?
Byla jsem vysoká modrooká mladá děva?
Nebo pohledný milionář bez závazků...?
Teď abych si dalšího nicka zřídila...
Nesmím se zkompromitovat při dalším setkání!
Zástupy nicků mě i ve snu prohání...
V mladých mých letech jen psací stroje byly...
Napsalo se potřebné -
a kopie se založily.
Komentáře (2)
Komentujících (2)