Duše
Anotace: Existuje život po životě.....?
D U Š E
Jsem to jen J Á
- bez jména
- bez těla
- bez tváře
- bez očí
- bez vrásek
- bez výčitek
- bez vzpomínek
- bez závisti
- bez přání
-bez snů
Jsem to jen
J Á
duše čistá
ke zrození připravená.
Komentáře (1)
Komentujících (1)