Taková trnová
Anotace: Jestliže pravdu má moc, není na tomto světě místa pro lásku. A v takovém světě nemám sílu žít -
__________Kolik slov
na obranu
Mesiáše_____________-------_________
__________Tolik hranic
kouřem halí
slepýše_______________-------_____________
__________Nad postelí
zas ukřižují
Ježíše_______________------___________
__________Pro jednu lež
z knihy knih
Bohu se nesluší
__________že opustil ženu
a se mnou
se pelešil__________________?????_____________
__________Takový nejsem
to bys žárlil
nejspíše_______________--------_________
__________Tak sejmi ho
z nebes výše
až někam tam__________------------__________
__________kde milovat
znamená
že neusíná sám__________----___
Komentáře (0)