..nechme tiché lži v šeru odpočívat :) a podívejme se do zrcadla pravdy - nezáleží jaké číslo ti ukáže váha ...záleží na tom, jakou "váhu" má tvůj úsměv, srdce, duše, činy ...láska se neměří centimentrem přes boky ! :)
31.01.2008 09:03:00 | Jiparo
Ale jdi, ono to určitě není takový, jak se ti to někdy jeví...:-)
A nevaž se, váha není žádnej kamarád, kterýho musíš vidět každej den, ne?!!!
:-)
31.01.2008 07:57:00 | La Suneteto