Tichá
Jsou občas chvíle, kdy musí do ticha
poklepat lžičkou dřív, než kávu zamíchá.
Jsou chvíle nesnadné jak zkouška z fyziky,
silnici pod nebem lemují pomníky.
A když se sešeří a zdi se sestoupí,
v pokoji s fíkusem - v oboře pro hloupý,
nedá se nadechnout hrudníkem sevřeným,
možná jen Básníku k smrti ti chybí rým...
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: pejrak, 6thSun, Maro Deives, Walentine, prostějanek, Koprtinka, pavlis, Jiparo, Lorraine, Bíša, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)