Anotace: náhlý pokus o poezii vzniklý při úrazu - co má vlastně smysl? plytký smích do telefonu? a nebo skutečná pomoc....
ST je za napsanání, žádné vzdávání ... také mám cosi s rukou, jen přijít na to, co to je ... abych nemusela k doktorovi, mírně, lehce, trošku víc, jsem na ni spadla, tedy jsem se chtěla opřít, a nějak se mi ta ruka zvrtla. Ale co, mám zatím ještě druhou a ťukání na PC mi zatím také ještě jde .... i když ...
24.03.2008 09:00:00 | NikitaNikaT.
...to není lehká otázka ...jak by se zdálo ...někdy stačí jen málo ...
30.01.2008 21:19:00 | WhiteSkull