Musím říct, že máš fajnové dílka.. :) "Zpěv a jeviště" říkáš v profilu.. do toho jsme asi zamilovaní oba.. :D Třeba se potkáme za 20 let na titulní stránce bulváru.. :DDD Hejjj.. a ještě jedna věc.. Líbí se mi slovenčtina.. strašně moc.. takže i za to nepatrné bodíky + + + :)
30.01.2008 23:33:00 | Trapné děťátko