Vzpomínám co dal jsem tobě
Na rtech krev a v očích trny,
říkám si jen, říkám si, že by,
na těle rány, tělo bez duše,
na stromech rostou černé moruše,
na stromech smrti a na mém hrobě,
vzpomínám na bolest a na lásku co dal jsem tobě.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (2)
Komentujících (2)