POTRATY
Anotace: Objevila jsem ještě jednu:-)
Dokážete s tak klidným srdcem ubít
něco, co se ještě ani nezrodilo…
co nedostalo šanci –
Vrazi
Smrt potratům –
. . .
Nic vám neukážu, protože ste slepí…
Nic vám neřeknu, protože ste hlušší!
…protože já nevím…(proč) se tak
dobrý kousky prodávají za cenu 5-9 kč
(= pár srků až půl piva)
…v Levnejch knihách –
Kde sou všichni ty rozervaný beatnici…
se kterýma sem…
kvůli kterejm sem…
dokázala probdít noc…
Jen…čumí na mě z plakátů
všechny ty přezelený & jinak přebarevný voči
krytý čočkou
za supermoderníma sklama
…bych vypíchala…
kdyby kurva nebyly tak nerozbitný
kdyby kurva nebyly tak nerozbitný –
& to tělo,
to vysněný tělo, který jsem nikdy neměla…
z vrchu už šediví –
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, Liss Durman, Lukáš Rymeš, colorka
Komentáře (2)
Komentujících (2)