Pod jazykom
premrznutá bublinka od lentiliek
Som niečím nemenným
Zvnútra odhrýznuté jablko
ktoré nemá chuť
deliť sa o posledný nádych!
Zvonku len čakám na prekliatie
Chcem spať
Zatvor za sebou
Pekelnú alebo božskú bránu
Ale zatvor
Je mi hriešne
Asi mám slabost pro dílka s nálepkou "Made in Slovakia" .. :) Každopádně.. pokud jsou ještě k tomu tááákhle chytré.. tak se úplně válím po zemi v plamenech.. :D